Ανακοινώσεις-Δημοσιεύσεις του Καθηγητή Κων/νου Θ. Τσουμάκα

 Το σύνολο των επιστημονικών μου εργασιών ανέρχεται σε πλεον των 250, που δημοσιεύτηκαν  σε έγκυρα Διεθνή και Ελληνικά περιοδικά. Έχω λάβει 8 βραβεία για τις επιστημονικές εργασίες μου: 2 το Χωρέμειο έπαθλο της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, 1 της ΙατρικήςΕταιρείας Αθηνών, 3  του ΕθνικούΣυνδέσμου  Νοσηλευτών Ελλάδας, 1 της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας και 1 της Ελληνικής Εταιρείας ΕλέγχουΛοιμώξεων. 

Το σύνολο των επιστημονικών μου ανακοινώσεων ανέρχεται σε 400 και πλέον, που ανακοινώθηκαν σε Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια.

Συμμετείχα, ως προσκεκλημένος ομιλητής, σε 250 και πλέον επιστημονικές συναντήσεις ειδικού ενδιαφέροντος.

Συμμετείχα,με ανακοινώσεις, ομιλίες, εισηγήσεις ή διαλέξεις) σε 400 και πλέον Ιατρικά Συνέδρια,Ιατρικά Συμπόσια, Σεμινάρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα και Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα ή Επιστημονικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από επιστημονικούς φορείς στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία επιβραβεύοντας την Συνεχιζόμενη Παιδιατρική Εκπαίδευση μου, για την παρακολούθηση υψηλού επιπέδου και μεγάλου αριθμού Συνεδρίων-Σεμιναρίων, μου απένειμε τα αντίστοιχα Πιστοποιητικά.